6944387986 Περιβόλι, Δήμος Κορισσίων, Κέρκυρας koulourisalex@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
  ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Κατασκευές Γυψοσανίδας Κέρκυρα

 
 
 
     
  Η επιχείρησή μας “ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της ξηράς δόμησης, πραγματοποιώντας κατασκευές γυψοσανίδας για την διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κέρκυρα.

Δημιουργήθηκε το 1992 με στόχο να προσφέρει άρτια εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη της, κομψές και λειτουργικές κατασκευές γυψοσανίδας, ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται και να παρακολουθεί διαρκώς όλες τις νέες τάσεις του χώρου προκειμένου να μπορεί να σας εξασφαλίσει πάντα το καλύτερο.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ
& ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ


μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας ψευδοροφές, χωρίσματα γυψοσανίδας, επενδύσεις τζακιών, γύψινες διακοσμήσεις αλλά και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή γυψοσανίδας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με τις καλύτερες λύσεις, ακόμα και στις πιο δύσκολες και σύνθετες κατασκευές γυψοσανίδας, ενώ δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να επιτύχουμε άρτια αποτελέσματα.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις. 
 
     
     
 
Η ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

και τα εκατοντάδες έργα που έχουμε ολοκληρώσει, αποτελούν εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των κατασκευών γυψοσανίδας που πραγματοποιούμε.
 
     
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κέρκυρα.  
     
     
      6944387986  
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ