6944387986 Περιβόλι, Δήμος Κορισσίων, Κέρκυρας koulourisalex@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Κατασκευές Γυψοσανίδας Κέρκυρα

 
 
 
     
  Οι γυψοσανίδες στην εποχή μας χρησιμοποιούνται συχνά για ανακαινίσεις και κατασκευές σε οικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια κ.α. γιατί έχουν σημαντικά οφέλη με μικρό κόστος.

Προσφέρουν ελευθερία σχεδιασμού και δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας πολύπλοκων σχημάτων ακόμα και σχηματα σε καμπύλες. Τοποθετούνται γρήγορα, είναι ανθεκτικές, αντισεισμικές και προσφέρουν ηχομόνωση και πυροπροστασία.

Η επιχείρησή μας “ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Κέρκυρα.

Αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας και μελετήσουμε τις δυνατότητες του χώρου σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών γύρω από το χώρο της ξηράς δόμησης:
 
     
 
  Γυψοσανίδες
  Ψευδοροφές
  Ηχομόνωση
  Ορυκτές ίνες
  Τσιμεντοσανίδες
  Χωρίσματα
  Κρυφός φωτισμός
  Επενδύσεις σε τζάκι
  Διακοσμητικά
  Γύψινες Διακοσμήσεις
 
     
  ..αλλά και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή γυψοσανίδας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, καθώς και ειδικές κατασκευές.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η αφοσίωσή μας στην τελειότητα, σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα μας, μας έχουν καθιερώσει ως την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
 
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κέρκυρα.  
     
     
      6944387986  
     
 
 
 
 
 
 
     
     
  Είμαστε στην διάθεσή σας

και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να μεταμορφώσουμε τον χώρο σας σε ένα κόμψο, λειτουργικό και άνετο χώρο.

Είτε πρόκειται για τη δημιουργία μοντέρνων εσωτερικών χώρων που αντανακλούν την αισθητική και τη λειτουργικότητα, είτε για την αναβάθμιση εξωτερικών χώρων, είμαστε εδώ για να κάνουμε κάθε επιθυμία σας πράξη.

Σε όλες τις κατασκευές γυψοσανίδας που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε άρτια και ποιοτικά αποτελέσματα.
 
     
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ